Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Finale Wildeman Zoekt The Voice

9 June 2014 @ 16:00 - 22:00

Op maandag 9 juni is de grootse finale van Wildeman zoekt de Voice!
Midden op het marktplein in Eindhoven met een live band.
EINDHOVEN – De twaalf finalisten van de 2014-editie van de talentenjacht ‘Wildeman Zoekt The Voice’ zijn bekend. Chantal van de Leur uit Eindhoven, Rudy Wagner uit Lieshout en Bogus van Beers uit Son waren de beste drie van de tweede halve finale, zondagavond in De Wildeman in Eindhoven.

Samen met de beste drie van de eerste halve finale en de vijf ‘rest-besten’ uit beide halve finales is de finale nu compleet. Romy de Proost plaatste zich in de eerste voorronde al met een golden ticket rechtstreeks voor de finale. De finale is op tweede Pinksterdag, maandag 9 juni.

Op een groot podium op de Markt in Eindhoven staan de beste 12 deelnemers in de grote finale. Ze worden begeleid door een 11-koppige band. De finalisten zijn Romy de Proost (Dommelen), Gijs Vissers (Veldhoven), Maikel Damen (Den Haag), Milou Verleg (Asten), Rudy Wagner (Lieshout), Marjolein Marzacu (Zevenbergen), Bogus van Beers (Son), Thomas Vannisselroy (Eindhoven), Chantal van de Leur (Eindhoven), Shari Sayan (Eindhoven), Hans Horemans (Herentals (Belgie) en Liza van Driel (Weert).

De winnaars of winnares gaat onder leiding van een producer een single en videoclip opnemen.

WIN EEN VIP-TAFEL
Bezoekers van Grandcafe De Wildeman maken kans op een VIP-tafel tijdens de grote finale buiten op de Markt op Tweede Pinksterdag, 9 juni. De komende weken krijgen bezoekers van De Wildeman bij het afrekenen van een bestelling een bon. Daarmee dingen zij mee naar een VIP-tafel (met uiteraard heerlijke drankjes en een Prinsheerlijke bediening) op het VIP-deck tijdens de finale.

Details

Date:
9 June 2014
Time:
16:00 - 22:00
Website:
https://www.facebook.com/events/514862101972527/

Organizer

Wildeman